Kerti medence építésEgyéni keresőnk


Magic Pool

Minden vágya egy szemet gyönyörködtető
kerti medence?

Szeretné a nyári melegben egy kellemes koktéllal a kezében élvezni a saját kerti medence hűs habjait? Gyönyörködni párja és gyerekei boldog mosolyában, bezsebelni a rokonok, barátok, szomszédok elismerő, irigykedő pillantásait?

Azonban korántsem olyan egyszerű a gondolattól eljutni a megvalósult álomig. Miután már napok, hetek óta böngészi a különböző weboldalakat, ennek ellenére úgy érzi, elveszik az ajánlatok, technológiák, munkafázisok, árak tömegében?

Letöltött rengeteg katalógust, átnézett számtalan árajánlatot és most mégis tanácstalan:
Hogyan is lesz ebből nyárra kerti medence?
Hol is kezdje?
Kiben bízzon meg?
Hogyan kerülje el a felesleges, több 100.000 Ft-os kiadásokat?
Milyen technológia megoldás a legjobb az Ön által megálmodott kerti medence számára?

Ez a hagyományos monolit vasbeton medencetípus mára reneszánszát éli, és kiváló választás annak, aki megbízható és tartós, jó minőségű medencét szeretne.

WEBOLDALUNK

Spatrend

Csapatunk 2003 tavaszán kezdte meg tevékenységét a jakuzzik vagy masszázsmedencék magyarországi piacán. Következetes és alapos munkánk eredményeképpen hamar kivívtuk partnereink bizalmát. A 2006-os év során költöztünk jelenlegi telephelyünkre, az ideális természeti környezetben lévő, és jól megközelíthető Ürömre, ahol, azóta Európa egyik legnagyobb és legszélesebb választékkal rendelkező jakuzzi szalonját működtetjük. Bemutatótermünk ideális méretű helyet biztosít jakuzzijaink, szaunáink, kerti bútoraink, gázgrilljeink, egyéb termékeink alapos bemutatására.

WEBOLDALUNK


  •  
  •  
  •  

Leave a Comment