BelsőépítészetEgyéni keresőnk


Dekorkommandó

Jövőkép és Értékek:
Célunk hogy a biztos fejlődés mellett, továbbra is biztosítsuk az ügyfeleink elégedettségét, mostani értékeink – ügyfélközpontúság, gyorsaság, rugalmasság, pontosság, nagy munkabírás, magas fokú
szervezőkészség, segítőkészség - megtartásával, illetve ahol még szükséges ezek fejlesztésével.

"lehet egyszerűen is..."

WEBOLDALUNK

Csillagvarázsló

A csillagos égbolt szakértője a Csillagvarázsló 2005 óta készíti különleges hangulatú, az eredeti éjszakai látvánnyal megegyező mennyezetfestményeit. Az elmúlt évek alatt, mintegy 1000 lakás
háló- vagy nappaliszobájának plafonján jelent meg munkánk eredményeként a 3D hatású, teljes nyári vagy téli égbolt. A Csillagvarázsló égboltjai nem matricás, világító LED-es vagy egyéb „mű-hatást” keltő megoldással érik el az eredményt, hanem az eredeti technikával és a különleges, kereskedelmi forgalomban nem kapható, környezetbarát, kékes-fehér fénnyel fluoreszkáló festékeinkkel érjük el, hogy alkotásaink valósághű élményt biztosítanak.
WEBOLDALUNK

KaticaMatrica

Cégünk kizárólag falmatricákkal foglalkozik, így amit csinálunk, abban minőséget vállalunk!

A falmatricák 641-es Oracal öntapadó fóliákból kerülnek kivágásra, plotter segítségével. A falmatricák 36 különböző színben kaphatóak, matt és fényes változatban, így minden lakás hangulatához könnyen megtalálható a megfelelő!

Webáruházunkban több mint 650 egyedi modell közül válogathat és kínálatunk csak bővül, valamint egyedi falmatricát is kérhet.

Keressen meg minket, amennyiben bármilyen kérdése van a matricákkal, vagy a felhelyezésükkel kapcsolatosan!

A KaticaMatrica csapata :-)

WEBOLDALUNK


  •  
  •  
  •  

Leave a Comment